VIP ELIMUS – Viața sexuală intensă, act sexual îndelungat, erecție uriașă, orgasm feeric.

VIP ELIMUS – MĂREȘTE PENISUL SE VA LUNGI ȘI MĂRI, STÂRNEȘTE O ERECȚIE URIAȘĂ, FURNIZEAZĂ UN ORGASM PUTERNIC, MAI MULT DE 1 milion BĂRBAȚI MULȚUMIȚI.

vip elimus

VIP ELIMUS

Este cea mai nouă formulă cu arginina întărită și microelemente îmbogățite. Constituie un sex-steroid efectiv și absolut de sigur care vă va SCHIMBA viața!

MAI DES, MAI LUNG, MAI PUTERNIC. Ești gata să devii un animal în pat? L-arginina și potența. L-arginina — așa numită „formula tijei”. Cum? Sarcina ei este de a dilata vasele de sânge. Procesul acesta stă la baza erecției puternice și de lungă durată. În cursul anilor organismul își pierde capacitatea de a primi și de a produce L-arginină! Rezultatul: Probleme cu excitarea sexuală, calitatea scăzută a ejaculatului, probleme cu erecția. Cum funcționează VIP ELIMUS. REZULTATUL NU POATE RĂMÂNE NEOBSERVAT! Veți ajunge la culminația plăcerii! Actul sexual se va lungi cu MULT, iar orgasmele vor fi mai puternice! Partenera va fi satisfăcuta! Cu ușurință o veți duce la culminație mai multe ori în șir! Încredere 100% Oricând și oriunde veți fi în modul „gata de operare”! Oameni reali — rezultate reale: Niciodată n-am suferit de lipsa atentiei din partea femeilor, dar varsta isi spune cuvantul si acum nu mai pot face sex de trei ori pe noapte. Prin urmare sufera increderea in sine. Intr-un forum popular barbatii au discutat Vip Elimus. Aceia au spus – un pliculet si devii un campion la sex. Mi-au placut aceste informatii si imediat mi-am comandat cateva cutii. Rezultatul rapid m-a surprinz – am luat praful, am ajuns si sa fac sex, iar sarpele a ramas in erectie DOUA ORE IN SIR, FARA SA EXAGEREZ! Partenera mea a gemut ca nebuna, in toata experienta a mea n-am vazut o muiere careia sa-i placa sexul ATAT DE MULT. Dupa doua saptamani am observat ca sarpele a cresut cu 1.5 cm. Sunt foarte multumit!!! Acum nu mai ies in club fara VIP elimus. Ca fiecare barbat normal imi era greu sa admit ca nu mai sunt asa de bun la pat. Am observat ca sotia mai des imi renunta justificandu-se cu dureri de cap, iar motivul adevarat a fost ca nu e satisfacuta. Un colega mi-a dat sa incerc VIP ELIMUS. Asta noapte cu sotia am facut sex pana la epuizare! Scula imi era tare ca piatra si orgazmul a fost de necrezut! Am terminat ca un pusti la pubertate, iar asta a excitat si mai mult sotia. Acum e satisfacuta complet. Mi-am comandat cateva cutii si in fiecare noapte ii suparam pe vecinii cu gemete si urlete. Multumesc colegului pentru sfat. Recomand tuturor! La varsta mea nu se intampla ca mereu sa simt satisfactie sexuala si nu intotdeauna reusesc de prima data. Sotia mea e cu 25 de ani mai tanara de mine si mi-a fost teama ca era sa ma paraseasca pentru altul, mai tanar si mai iute. Cand am inceput sa iau VIP Elimus toate indoielile mele au disparut iar pe sotia mea niciodata n-am vazut-o asa de multumita! Cea mai buna parte este ca cand mai vrea sunt mereu gata! Chiar daca imi gasesc o femeie si mai tanara, nici ea n-o sa ramana nesatisfacuta.

PASIUNEA DE UN ANIMAL! PASIUNEA DE O BESTIE!

vip elimus

VIP ELIMUS

romania Click here to view all products romania

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.