Rhino-Correct orrkorrekció csipesz biztonságos orrplasztika alternatíva

Az orrplasztika alternatívája, amikor kisebb orr korrekciót szeretnénk. Egyike a legegyszerűbb és leghasznosabb egészségügyi termékeknek.

rhino correct

Rhino-Correct a jó dolgok egyszerűek! Megemeli az orrhegyet, amely a korral változik, Keskenyíti az orrhegyet és szárnyakat, Rövidíti az orr hosszát (a hegy emelésével) Kisimítja az éles sarkokat és az orrnyergen található kiemelkedéseket, Visszaállítja a szimmetriát.

Az orr alakjának korrekciója sebészeti beavatkozás nélkül. Rhino-Correct az orrplasztika alternatívája, a kisebb változtatások elérésére. Orthohelium anyagú. Az orrporcok állása 1-2 miliméterrel változtatható hónaponta non-invazív metódussal, látható eredmény elérésére 3-4 – szer viselje a Rhino-Correctet hetente esténként két órára. Jó eredmények érhetőek el a termék viselésével akár két hónap alatt. ÚJDONSÁG AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN Rhino-Correct – Az újdonság az Egyesült Államokban. Csipesz az orrforma változtatásához otthonában. KRUMPLIORR KORREKCIÓ. Orrkorrekció otthonában. Hogyan lehet megszabadulni a krumpliorrtól? Ha széles az orra és keskenyíteni szeretné, a Rhino-Correctre van szüksége, egyedi termékre, amely már nagy feltünést keltett az Egyesült Államokban és Japánban. A SZAKEMBER VÉLEMÉNYE: A csipeszes korrekció forradalmi alternatívája az orrplasztikának. A módszer relatíve új, de gyorsan népszerű lett a nagyvilágban. Az újdonság elérhető Magyarországon. Plasztikai sebészként ajánlom mindenkinek, aki változtatni szeretne az orrformáján,még szimmetrikusabbá szeretné tenni, vagy el szeretné érni a megálmodott formát. Biztosíthatom önöket, mindezt otthon is meg lehet tenni plasztikai beavatkozás nélkül. RHINO-CORRECT A PLASZTIKAI MŰTÉT ALTERNATÍVÁJA. VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK: Megrendeltem a terméket, és nagyon gyorsan kézhez is kaptam. Nem igazán hittem benne, hogy működni fog, az első időkben nem volt a legkényelmesebb, de hozzászoktam. Meg vagyok elégedve az eredményekkel! Megszabadultam a krumppliorromtól két hónap alatt. Az arcom szebb, a fiúk is előbb vesznek észre! Rhino-Correctet születésnapomra kaptam, először nem is értettem mire való, de örültem az ajándéknak. Később vettem észre, hogy a kiemelkedés az orromon csökken , majd gyorsan el is tűnt. Úgy tűnik vékonyabb is lett! Nagyon köszönöm! Megrendeltem a barátnőmnek is, 2 hónap és semmi orrplasztika!

Meg fog lepődni – jó eredmények egy hónap alatt egy egyszerű csipesz viselésével!

rhino correct

hungary Click here to view all products hungary

Rhino-Correct orrkorrekció csipesz biztonságos orrplasztika alternatíva
5 (100%) 3 vote[s]

Add Comment