Rhino-Correct orrkorrekció csipesz biztonságos orrplasztika alternatíva

Az orrplasztika alternatívája, amikor kisebb orr korrekciót szeretnénk. Egyike a legegyszerűbb és leghasznosabb egészségügyi termékeknek.

rhino correct

Rhino-Correct a jó dolgok egyszerűek! Megemeli az orrhegyet, amely a korral változik, Keskenyíti az orrhegyet és szárnyakat, Rövidíti az orr hosszát (a hegy emelésével) Kisimítja az éles sarkokat és az orrnyergen található kiemelkedéseket, Visszaállítja a szimmetriát.

Az orr alakjának korrekciója sebészeti beavatkozás nélkül. Rhino-Correct az orrplasztika alternatívája, a kisebb változtatások elérésére. Orthohelium anyagú. Az orrporcok állása 1-2 miliméterrel változtatható hónaponta non-invazív metódussal, látható eredmény elérésére 3-4 – szer viselje a Rhino-Correctet hetente esténként két órára. Jó eredmények érhetőek el a termék viselésével akár két hónap alatt. ÚJDONSÁG AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN Rhino-Correct – Az újdonság az Egyesült Államokban. Csipesz az orrforma változtatásához otthonában. KRUMPLIORR KORREKCIÓ. Orrkorrekció otthonában. Hogyan lehet megszabadulni a krumpliorrtól? Ha széles az orra és keskenyíteni szeretné, a Rhino-Correctre van szüksége, egyedi termékre, amely már nagy feltünést keltett az Egyesült Államokban és Japánban. A SZAKEMBER VÉLEMÉNYE: A csipeszes korrekció forradalmi alternatívája az orrplasztikának. A módszer relatíve új, de gyorsan népszerű lett a nagyvilágban. Az újdonság elérhető Magyarországon. Plasztikai sebészként ajánlom mindenkinek, aki változtatni szeretne az orrformáján,még szimmetrikusabbá szeretné tenni, vagy el szeretné érni a megálmodott formát. Biztosíthatom önöket, mindezt otthon is meg lehet tenni plasztikai beavatkozás nélkül. RHINO-CORRECT A PLASZTIKAI MŰTÉT ALTERNATÍVÁJA. VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK: Megrendeltem a terméket, és nagyon gyorsan kézhez is kaptam. Nem igazán hittem benne, hogy működni fog, az első időkben nem volt a legkényelmesebb, de hozzászoktam. Meg vagyok elégedve az eredményekkel! Megszabadultam a krumppliorromtól két hónap alatt. Az arcom szebb, a fiúk is előbb vesznek észre! Rhino-Correctet születésnapomra kaptam, először nem is értettem mire való, de örültem az ajándéknak. Később vettem észre, hogy a kiemelkedés az orromon csökken , majd gyorsan el is tűnt. Úgy tűnik vékonyabb is lett! Nagyon köszönöm! Megrendeltem a barátnőmnek is, 2 hónap és semmi orrplasztika!

Meg fog lepődni – jó eredmények egy hónap alatt egy egyszerű csipesz viselésével!

rhino correct

hungary Click here to view all products hungary

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.