Lives tartalmú fogyókúrás ital. ÉLVEZD KI A FOGYÓKÚRA FOLYAMATÁT!

Lives tartalmú fogyókúra. Eltávolítja a pattanásokat és kiütéseket!

lives living vessels

Lives fogyókúrás ital. A szervezetbe kerülve a LIVES TARTALMÚ ITAL megváltoztatja a gyomor és bélrendszer tartalmának víztartalmát, növeli annak viszkozitását, ezért mind székrekedés és hasmenés kezelésére kiválóan alkalmazható.

A LIVES italunk eltávolítja a szervezetből a nehézfémeket, azok sóit, valamint radionuklidokat, mivel képes ezekkel oldhatatlan vegyületeket képezni. Ezen tulajdonságai okán ökológiailag szennyezett területeken történő felhasználását az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is ajánlja. Bevonó és védő hatása miatt képes gélt képezni a gyomor és nyálkahártya felszínén, így védelmet biztosít agresszív tényezők irritáló hatása ellen. Vérzés csillapító, hemosztatikus tulajdonságai okán alkalmas a nyelőcső, gyomor és belek vérzésének kezelésére, már meglévő gyomor, gyomorfekély és bélrendszer betegségeinek kezelésére. Meggyógyítja a szervezetet! MIBEN KÜLÖNLEGES A LIVES TARTALMÚ ITAL? A specialisták a LIVES a szervezetünk természetes szanitécjének nevezik, mert az adott anyag olyan képességekkel rendelkezik amely kiüríti a káros anyagokat: a peszticideket, a nehézfémek sóit, radionuklidokat, úgy hogy közben nem borítja fel a szervezet természetes bakteriológiai egyensúlyát. A LIVES előnye, hogy olyan képességgel rendelkezik, mely javítja a bélflórát, és mérsékelt gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásokat nyújt a gyomor nyálkahártyájának fekélyes károsodásánál. Ez az enzim megduplázza a gyomornedv termelését, azt követően az étel emésztése teljesebb lesz, ez azt jelenti, hogy a szervezetnek elég lesz kisebb mennyiségű élelmiszer. Ez a tulajdonság, nagyon értékes azok számára, akik fogyni szeretnének. Meggyógyítja a szervezetet, kiüríti a nehézfémek sóit, kiüríti a zsírt. MIT AD A LIVES TARTALMÚ ITAL SZISZTEMATIKUS FOGYASZTÁSA? Bejut a szervezetbe, lebontja a zsírsejteket, csökkenti az étvágyát, csökkenti a súlyt. Pectin TERMÉSZETES ITAL! A FOGYÁSHOZ Segít gyorsan fogyni, Harcol a narancsbőr ellen, eltávolítja a pattanásokat és kiütéseket. ÉLVEZD KI A FOGYÁS FOLYAMATÁT! A fogyás sosem volt még ilyen könnyű! A LIVES TARTALMÚ ITAL ivásával te is képes vagy 24 kiló leadására 4 hét alatt. Ezen felül mindig teli leszel energiával és jókedvvel! Élvezd ki a fogyás folyamatát. A LIVES TARTALMÚ ITAL az egyetlen egyedi és ízletes ital, amire sosem fogsz nemet mondani. Ez a termék nem biológiailag aktív adalékanyag (BAA). A legfőbb összetevő, a “LIVES”, segít megszűntetni a zsírsejteket, illetve eltávolítja a méreganyagokat és a koleszterint a testből, csökkenti az étvágyat, és kedvezően befolyásolja a bélrendszer mikro flóráját. A LIVES TARTALMÚ ITAL megfelelő a mindennapos bevitelre és nincs semmilyen ellenjavallata. A termék eltávolítja a túlsúlyt kiváltó okokat, normalizálja a test anyagcsere-folyamatait. A termék forradalmi áttörés a testformálás, az egészség, és a fiatalodás terén.

A szakértők véleménye a LIVES TARTALMÚ ITALRÓL: Ezen fogyasztó ital természetes összetevők és egy finom íz kombinációja, amely együtt segít a túlsúly eltávolításában és a test regenerációs folyamataiban. Csak a LIVES képes a szervezet felfrissítésére és a túlsúly okának megszüntetésére. A zsírsejtek természetes módon kezdenek lebomolni, pont úgy, mint edzés közben történik. A LIVES intenzív tanulmányozása az elmúlt évtizedekben kimutatta, hogy a LIVES bioaktív anyagjai elképzelhetetlenül pozitív hatással vannak a testre. Ezek a folyamatok immunomodulánsok, rákellenesek, antibiotikusak, vírusellenesek, hipolipidémiások, hipoglükémiások, anti-allergénesek, és antioxidánsok, amelyek mindegyike segít a szív- és érrendszer, a légzési rendszer, illetve az idegrendszer szabályzására.

100% -ban garantált eredmények! A LIVES TARTALMÚ ITAL engedéllyel rendelkezik Magyarország területén, és sikeresen átment a Magyar Tudományos Akadémia tesztjein is.

lives living vessels

hungary Click here to view all products hungary

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.