Herbal Aurum Gel za masažu sa biljnim ekstraktima Ublažite bol

Zašto je Herbal Aurum gel jedinstven? Jedinstvena patentirana formula omogućava: 1. Najbrže prodiranje kroz kožu 2. Najdublje prodiranje u tkivo 3. Drastično podizanje lokalne cirkulacije.

herbal-aurum

Herbal Aurum gel Smanjuje otekline, Ublažava bolove od artroze, Ublažava bolove od okoštavanja, Ublažava bolove od reume i artritisa, Ublažava sve vrste sportskih povreda, uganuća, istegnuća, poboljšava cirkulaciju i vraća prirodnu boju koži, Pomaže kod upala i grčenja mišića, Pomaže kod bolnih stanja hrskavica, Osjetit ćete olakšanje već nakon prvog nanošenja.

Herbal Aurum gel Mentol je prirodni anestetik i ima blago antiseptičko dejstvo. Utiče na receptore za osjećaj temperature pa mentol na koži daje osjećaj hlađenja. Time se ublažavaju simptomi kao što su otok, bol i pregrijanost upaljenog mjesta. Kamfor Ulje kamfora se upotrebljava u obliku rastvora za utrljavanje, deluje antiupalno i na koži uzrokuje kratkotrajno širenje krvnih sudova, čime daje osjećaj topline, dok površinski kožu blago hladi. Kamfor djeluje kao antiseptik, gasi upale, stimuliše cirkulaciju, jača tonus kože pružajući joj prijatan osjećaj hlađenja. Eukaliptus Osim toga što djeluje umirujuće, eterično ulje eukaliptusa nas štiti od bakterija i mikroba i koža ga brzo upija. Ulje eukaliptusa se preporučuje za masažu tijela, jer pomaže u izliječenju iritacije kože, uboda insekata i plihova. Za masažu leđa i ramena koristite eukaliptusovo ulje s uljem vitamina E, jer olakšava masiranje. Kao prirodni anelgetik, eukaliptusovo ulje ublažava bolove u tijelu i zglobovima, te opušta um i tijelo. Ruzmarin je od davnina poznat kao ljekovita biljka. Eterično ulje ruzmarina ima antioksidantno i antiseptičko dejstvo, pročišćava i tonifikuje kožu, smanjuje nadutost stomaka, a jednako je djelotvoran i kod poboljšavanja pamćenja. Eterično ulje ruzmarina posjeduje antibikrobne i antiseptičke kvalitete. Sudeći prema zaključcima stručnjaka Medicinskog fakulteta u Kataniji u Italiji, riječ je o supstanci koja pomaže ćelijama u borbi protiv oštećenja kože. Baka i unuk Mladić, koji je inače aktivni sportista, nakon distorzije (uganuća) skočnog zgloba isprobao je gel po preporuci svoje bake koja je imala problema s reumom. Oporavak je, obzirom na težinu i ozbiljnost problema – bio iznenađujuće brz, a gel je pomogao da se hematom i oteklina brže povuku. “Bila sam iznenađena kada sam čula da je Herbal Aurum gel u svega nekoliko dana pomogao u otklanjanju otoka i hematoma. Omogućio je mom unuku povratak sportskim aktivnostima.” Njegova baka, nakon dugogodišnjeg iskustva s reumom i polugodišnje svakodnevne primjene gela, kaže da je zglobovi više ne bole kao prije i da joj je kretanje znatno olakšano. Doktorica Jasna Zanimljivo je da je gel pomogao i doktorici Jasni koja je imala problem bolnih i uraslih noktiju na nogama. Herbal Aurum gel se pokazao i boljim nego što sam očekivala i u potpunosti ispunio svoj „zadatak“. Vrlo brzo je došlo do ublažavanja osjećaja bola, a poslije nekoliko dana i njegovog potpunog nestajanja. Doktorica preporučuje gel kod simptoma: neuralgijskog i neuropatskog bola, bolova zbog lumbaga, išijasa, umora, ukočenog vrata, osteoporoze, bola u donjem dijelu leđa, upalnih reumatskih bolesti (reumatoidni artritis, ankilozantni spondilitis, giht), operacije kuka, distorzije ligamenata, iščašenja ramenog zgloba, bolova u koljenu, mišićno-koštanih bolesti raznih uzroka i bolesti kičme (spondilolisteza, ukliještenje diska – discus hernia i lumbarna spinalna stenoza).

Podizanjem lokalne cirkulacije omogućavamo da dođe do “samoizliječenja” i popravljanja stanja liječenog mjesta na najprirodniji mogući način.

herbal-aurum

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.