Green Coffee zöld kávé fogyasztószer, ami a fogyás sikere!

Új őrölt Green Coffee zöld kávé alapú fogyasztószer és étvágycsökkentő, mely többmillió vásárló szívét meghódította már az egész világon!

green coffee

Miért hasznos az őrölt zöld kévé? Teljes egészében természetes termék, magas a klorogénsav (zsírégető) tartalma, aktivizálja és gyorsítja az anyagcserét, tompítja az éhségérzetet, optimalizálja a vércukorszintet, nem kell éheznie!

Összesen 3 lépés a fogyás: Megismerkedni a használati utasítással, alávetni magát egy teljes kúrának, melynek időtartama legalább 2-4 hét, a kúra folyamán követni a használati utasítást. A klorogénsav stimulálja a szervezet zsírégetését, segíti csökkenteni a zsírpárnákat a problémás helyeken, elősegíti a vérkeringést, tonizálja a bőrt, ami nagyon fontos a löttyedt, vagy narancsbőr esetében, elősegíti a máj normális működését, elősegíti a cukor égését a vérben, antioxidáns hatása van (rendkívül aktív fenolos csapda a szabad gyökök számára). A Green Coffee zöld kávé egyedi termék, amely forradalmasította a testalkat korrekcióját. Vizsgálatok: 2012 októberében az amerikai online „Diabétisz, metabólikus szindróma és elhízás” folyóiratban lettek nyilvánosságra hozva azon tudományos vizsgálatok, melyek bebizonyították a zöld kávé magas hatékonyságát a súlyfölösleggel való harcban. Az amerikai tudósok által végzett vizsgálatok bemutatták, hogy a klorogénsavnak a következő hatásai vannak: Elsősorban, elősegíti a glükóz- és zsírégetést a szervezetben, amelynek során energia szabadul fel. Másodsorban, lelassítja a cukor bekerülését a vérbe, ennek köszönhetően csökken a szervezetben a zsírlerakódás. Egy 12 héten át tartó azonos súlyú nőkből és ferfiakból álló csoporton, a következő eredményeket érték el: Az összes résztvevő átlagosan 11% súlyt veszített a szervezetük zsír masszája 16%-al csökkent. A vizsgálat résztvevői kapszulákat szedtek, melyek zöld kávé kivonatot tartalmaztak, ezeket a kapszulákat 30 perccel étkezés előtt kellett bevenni. A vizsgálatok során semmilyen mellékhatást nem mutattak ki.

A zöld kávé megteremti azokat a feltételeket a szervezetben, amelyek nélkülözhetetlenek a vércukorszint csökkenéséhez és amelyek beindítják a zsírégető mechanizmust. Egyidejűleg csökkenti az étvágy- és az éhségérzetet, amely a fogyás egyik legfontosabb feltétele.

green coffee

hungary Click here to view all products hungary

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.