GOJI CREAM îți va face fața să arate tânără și proaspătă din nou

Goji Cream te ajută: SĂ ÎNDEPĂRTEZI RIDURILE, SĂ MICȘOREZI PORII, SĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTI ASPECTUL, SĂ TONIFICI PIELEA, GARANTEAZĂ HIDRATAREA.

hendels garden goji cream

Goji Cream – o cremă unică pentru combaterea principalelor probleme ale pielii. Formula patentată a Goji Cream poate fi aplicată pe orice tip de ten, hrănind și hidratând intensiv toate straturile și refăcând astfel structura pielii.

Goji Cream UȘOR DE FOLOSIT, ARE UN EFECT COMPLEX, CONȚINE DOAR INGREDIENTE NATURALE, ÎNLOCUIEȘTE TRATAMENTELE LA SALOANE. Cum funcționează Goji Cream? COLAGENUL reține umezeala, reface structura pielii, netezește eficient ridurile, COMPLEX DE AMINOACIZI un factor anti-îmbătrânire puternic, care protejează pielea de îmbătrânirea prematură, ARGILĂ ALBASTRĂ energizează și curăță pielea, micșorează porii dilatați, ALGINAT DE SODIU polizaharidele din alge hidratează eficient pielea și elimină toxinele, BETAINA ȘI ULEIURILE VEGETALE hrănesc și netezesc pielea, previn pierderea umezelii, ULEIUL ESENȚIAL DE PALMAROSA adaugă o aromă plăcută și are efect antibacterian. Goji Cream este recomandată de cosmeticieni: Datorită ingredientelor sale active, Goji Cream are un efect vizibil. Pielea primește substanțele hrănitoare necesare, este reîmprospătată, arată luminoasă, iar nuanța pielii este uniformă. Crema elimină toate semnele îmbătrânirii premature și înfățișării întunecate. Goji Cream a trecut toate testele clinice și are toate certificările necesare. Compoziția patentată a cremei este universală, prin urmare, o recomand tuturor tipurilor de ten. Conține doar ingrediente naturale, Nu provoacă alergii, Non-comedogenică, Potrivită pentru toate tipurile de ten. Părerile clienților: Goji Cream – aceasta este cea mai bună cremă pe care am încercat-o vreodată. Nu am riduri vizibile, dar există câteva riduri de expresie și mereu încerci să arăți cât mai bine, nu-i așa? Cu Goji Cream, ridurile fine au dispărut complet, fața mea este atât de proaspătă acum, încât nimeni nu-mi dă 30 de ani. Am cumpărat recent Goji Cream și sunt foarte mulțumită de rezultat – fața mea este fină, ridurile sunt mai puține. Și, în plus, porii mei par să se fi strâns și îmi place mult mai mult cum arăt. Cel mai important, nu a trebuit să aștept mult pentru a vedea rezultatele. Desigur, după 40 de ani, pielea nu mai este la fel și, sincer, nu am crezut că această cremă mă va ajuta. Dar există cu siguranță anumite beneficii ale folosirii Goji Cream – fața mea arată proaspătă, nuanța pielii nu mai este la fel de palidă, ridurile nu mai sunt atât de adânci. Sunt foarte mulțumită.

Crema Goji Cream este o unealtă eficientă împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii

hendels garden goji cream

romania Click here to view all products romania

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.