Eyes Cover MASCĂ PENTRU OCHI – Ajută mult sa imi relaxez ochii

Doar în 10-15 minute. Pielea din jurul ochilor devine luminoasă si netedă, cearcănele și pungile de sub ochi dispar imediat.

eyes cover mask

Spune NU ochilor roșii și umflați: Ameliorează semnele oboselii: pleoapele umflate, cearcănele și pungile de sub ochi, Netezește ridurile fine, Atenuează simptomele migrenei și vârtejurilor, Îmbunătațește circulația periferică la nivelul ochilor.

NU-ȘI MODIFICĂ FORMA ȘI NU-ȘI SCHIMBĂ PROPRIETAȚILE ÎN TIMPUL RĂCIRII, CU UȘURINȚĂ IA FORMA ANATOMICĂ A FEȚEI, ARE O FORMĂ COMODĂ, SIMPLĂ ȘI UȘOR DE UTILIZAT. În stare rece masca cu gel Eyes Cover: elimină umflăturile de sub ochi, atenuează vârtejurile, reduce apariția cearcănelor, tonifică și întinde pielea din jurul ochilor. În stare fierbinte masca gel Eyes Cover: înlătură vânătăile, tratează spasmele musculare, reduce durerea, potrivit ca un o compres fierbinte. Salvarea ochilor obosoți, Cîteva minute de rece și cearcănele dispar, O relaxare totală! Părerea specialistului: Situațiile de stres se întîlnesc frecvent în viața omului și devin o adevărată provocare pentru sănătatea lui. Acestea apar sub formă de cearcăne, umflături sau pungi sub ochi, afectează starea pielii și schimbările legate de vârstă care apar între 25-30 de ani. Primul semnal sunt ridurile din jurul ochilor. Pentru a preveni aceste probleme, mulți folosesc produse cosmetice pentru pielea din jurul ochilor, dar acestea nu sunt îndeajuns. În obținerea unor rezultate uimitoare împotriva acestor probleme vă poate ajuta masca pentru ochi EyesCover, care este special concepută pentru a ameliora simptomele de stres. Masca gel pentru ochi poate fi folosită de câte ori ai nevoie și este concepută pentru zona din jurul ochilor. Utilizarea cu regularitate a măștii va poate ajuta la îmbunătațirea microcirculației la nivelul globului ocular, elimină urmele de oboseală din jurul ochilor. De asemenea, poate atenua simptomele migrenei și amețelii induse de solicitarea excesivă a ochilor si implicit a creierului. Este ușor de utilizat si transportat. Este fabricat din materiale prietenoase uzului uman și mediului, non – toxice și non – caustice. Folosind masca poți rezolva așa probleme ca: Tratează hematoame la nivelul ochilor, Relaxează și hidratează ochii dupa ce ați citit un timp îndelungat, Eliminarea oboselii ochilor pe timp de noapte, Ameliorează migrenele datorate suprasolicitării ochilor pe timpul zilei, Îndepărtarea roșeții ochilor, Tratarea nasului înfundat, Adjuvant in tratamentul alergiilor, Reducerea schimbărilor aspectelor de vârstă. Masca m-a ajutat foarte mult. Ochii mei oboseau din cauza calculatorului și televizorului. Mereu aveam senzația că mi-a nimerit nisip în ochi. După ce îmi pun pe ochi masca rece și mă relaxez puțin, durerea dispare și ochii sunt odihniți. Ce bucurie mare că am găsit metoda de a-mi odihni ochii fără a șterge machiajul de pe față! Nu mai am nevoie de ochelari de soare pentru a ascunde pungile de sub ochi și gata cu ochii obosiți. Datorită acestei măști, odihna pentru ochi a devenit un ritual păcut. De mult doream să-mi cumpăr această mască, dar mă gândeam: oare nu este inutilă? Totuși, cu o lună în urmă, am procurat-o și s-a dovedit a fi foarte utilă și necesară. Personal îmi ajută mult să-mi relaxez ochii.

UȘOR ÎN UTILIZARE ȘI ÎNGRIJIRE, POTRIVIT PENTRU ORICE VÂRSTĂ ȘI SEX, POATE FI COMBINAT CU PRODUSELE COSMETICE

eyes cover mask

romania Click here to view all products romania

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.