Concentrat de lives pentru detoxifiere si slabire FORCE OF NATURE

Lives Distruge tesutul adipos subcutanat, Arde grasimile de pe organele interne, Elimina metalele grele / radioactive din organism, Accelereaza metabolismul, Efect PREBIOTIC, Reduce senzatia de foame.

lives living vessels

Este un produs revolutionar in domeniul alimentatiei sanatoas. Lives ajută la îmbunătățirea mediului acid, normalizeaza echilibrul mediului gastric, accelerează metabolismul. Prin urmare, este ideală pentru a trata constipația și diareea.

DE CE LIVES ESTE UN PRODUS DE EXCEPTIE? Specialistii nutritionisti numesc lives “doctorul din natura” deoarece acest extract are proprietatea de a elimina compusi nocivi cum ar fi pesticidele, metalele grele, radionuclizi, etc. ce ajung involuntar in organism, fara a perturba echilibrul bacterian din corpul uman. Consumul de lives conduce la imbunatatirea florei intestinale, are actiune anti-inflamatoare si de protectie usoara a mucoasei gastrice si a leziunilor ulcerative. Acest extract accelereaza eliminarea sucului gastric la nivelul stomacului, alimentele se digera rapid, substantele nutritive sunt mult mai bine absorbite si asimilate de catre organism iar substantele reziduale sunt eliminate imediat, in mod natural. O buna absorbitie a alimentelor conduce la ingerarea unei cantitati reduse de hrana. Produsul este recomandat celor care vor sa ajunga la o greutate optima. CONSUMUL SISTEMATIC DE LIVES DUCE LA: Imbunatatirea digestiei, Arderea grasimilor interne, Reducerea poftei de mancare, Pierderea kilogramelor nedorite. Datorită capacității sale unice băutura de Lives elimină din organism metalele grele, sărurile și radionuclizii. Organizația mondială a sănătății recomandă ca lives să fie folosită în produsele alimentare cu scopul de a curăța organismal de toxine. Oameni reali – rezultate reale: Sarcina si depresia postpartum m-au adus la greutatea de 87 de kg. Imi doream sa ajung din nou la greutatea mea optima de 67 de kg. Am ținut nenumarate diete, însa în urma unor analize medicale efectuate, doctorul a constatat carențe mari de vitamine, săruri și minerale in organismul meu. Recomandarea a fost să consum cît mai multe fructe, în special mere, întrucît acestea contin multă lives. O perioada am consumat cantitati enorme de mere dar care in final mi-au facut mai mult rău decat bine. M-am ales cu o gastrita si hiperaciditate (arsuri stomacale). Am aflat mai tarziu ca lives se comercializeaza si sub forma de concentrate. Am căutat și așa am descoperit Force of Nature. Am descoperit astfel un aliat de încredere în echilibrarea metabolica. La recomandarea unei prietene am cumpărat produsul cu toate ca eram foarte sceptică. Este forte plăcut la gust si deja am slabit 4 kg iar mărimea hainelor s-a modificat de la 48 la 46. Multe dintre doamne mă vor întelege. Îti dorești ca indiferent de vîrsta să fii frumoasă și supla. Pana la 33 de ani am tinut tot felul de diete dar kilogramele au revenit și odată cu trecererea anilor m-am obișnuit să “trăiesc cu ele”. Vecina mi-a recomandat acest concentrat de lives pentru detoxifierea organismului. L-am cumparat și am consumat sunt foarte multumită. Odată cu detoxifierea am slabit si 7 kg în doar o lună de consum.

Atunci când băutura de Lives intră în contact cu organismul omului devine ca un gel și acoperă pereții stomacului protejându-l de efecte negative.

lives living vessels

romania Click here to view all products romania

Add Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.